Uitstekende financiële ratings van Atradius N.V.

In de snel evoluerende wereld van financiën, waar vertrouwen en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn, willen we graag de financiële ratings van Atradius N.V. onder de aandacht brengen, zoals bevestigd door gerenommeerde bureaus A.M. Best en Moody's. Deze ratings getuigen van onze sterke toewijding aan financiële stabiliteit.

Solide Ratings van Atradius

A.M. Best: 'A', Stabiele vooruitzichten

A.M. Best: 'A', Stabiele vooruitzichten Atradius N.V. en haar voornaamste operationele entiteiten hebben een 'A'-rating ontvangen van A.M. Best, een bekend ratingbureau. De stabiliteit van onze vooruitzichten benadrukt onze financiële veerkracht en consistente prestaties.

Laatst bijgewerkt: juli 2023

Laten we nader kijken welke entiteiten binnen Atradius N.V. deze rating hebben ontvangen van A.M. Best:

Atradius Crédito y Caución S.A. de Seguros y Reaseguros
Atradius Reinsurance DAC
Atradius Trade Credit Insurance, Inc.
Atradius Seguro de Crédito, S.A.

Voor meer details kun je terecht bij A.M. Best of download hier het rapport.

Moody's: 'A1', Stabiele vooruitzichten en ESG Credit Impact Score

Moody's, een ander gerenommeerd ratingbureau, heeft ons een 'A1'-rating toegekend, vergezeld van stabiele vooruitzichten. Bovendien staat onze ESG (Environmental, Social, and Governance) Credit Impact Score op 'Neutraal-tot-Laag' (CIS-2), wat onze betrokkenheid bij verantwoord ondernemen benadrukt.

Laatst bijgewerkt: september 2023

Entiteiten binnen Atradius N.V. die deze rating van Moody's hebben ontvangen, zijn onder andere:

Atradius Crédito y Caución S.A. de Seguros y Reaseguros
Atradius Reinsurance DAC
Atradius Trade Credit Insurance, Inc.

Voor meer gedetailleerde informatie kun je Moody's bezoeken of download hier het rapport.

Wat betekenen deze ratings voor jou?

Nu je op de hoogte bent van onze sterke ratings, vraag je je wellicht af hoe deze van invloed zijn op jouw positie als potentiële partner of klant van Atradius. Laten we dit nader bekijken:

1. Onwankelbare financiële stabiliteit

Met een 'A'-rating van A.M. Best en een 'A1'-rating van Moody's kun je erop vertrouwen dat Atradius N.V. een financieel stabiele organisatie is. Deze stabiliteit biedt gemoedsrust, vooral in onzekere economische tijden.

2. Betrouwbare partner

Onze toewijding om uitstekende financiële gezondheid te behouden, weerspiegelt onze toewijding om een betrouwbare partner te zijn. Of je nu op zoek bent naar kredietverzekering, of andere financiële diensten, zoals incasso, je kunt erop vertrouwen dat Atradius levert.

3. Sterke operationele prestaties

De consistente sterke operationele prestaties van Atradius N.V., erkend door beide ratingbureaus, onderstrepen onze leiderschapspositie in de industrie. Onze track record toont onze capaciteit aan om uitdagingen te doorstaan en te gedijen.

4. Verantwoord ondernemerschap

Onze 'Neutraal-tot-Laag' (CIS-2) ESG Credit Impact Score van Moody's benadrukt onze toewijding aan milieuvriendelijke, sociale en bestuurlijke verantwoordelijkheid. Door voor Atradius te kiezen, breng je jouw bedrijf in lijn met een verantwoorde en ethische partner.

Conclusie

In de concurrerende wereld van financiën zijn vertrouwen en betrouwbaarheid van cruciaal belang voor succesvolle samenwerkingen. De sterke 'A'-rating van A.M. Best en 'A1'-rating van Moody's van Atradius N.V., samen met onze inzet voor verantwoord ondernemen, maken ons de ideale keuze voor jouw financiële behoeften.

Mis de kans niet om samen te werken met een financieel stabiele en betrouwbare instelling. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van Atradius uit de eerste hand. 

Wil je vrijblijvend advies ontvangen?

Laat nu direct jouw gegevens achter